In de praktijk

FlexSupport heeft zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Hieronder een indruk van diverse projecten:

 • Fugers Food Group B.V.
  FlexSupport biedt Fugers Food Group BV ondersteuning van het QA-management. FFG produceert pizza snacks die door diverse Europese retailers worden afgenomen. Een BRC- en IFS-certificering is hierbij van groot belang.
 • Koninklijke Vereniging voor Boskoopse Culturen
  De KVBC maakt zich sterk voor goed sierteeltsortiment. De activiteiten van de vereniging zijn divers: keuringen (nationaal en internationaal), publicaties, Nederlandse Plantencollecties, etc.  Het secretariaat wordt geheel verzorgd door FlexSupport.
 • Plantipp B.V., IJsselstein
  Plantipp is een royalty management bureau in de sierteeltsector. Nieuwe planten die gevonden of veredeld worden, worden door hen beschreven en beschermd. Daarnaast zorgt Plantipp voor de royalty inning. FlexSupport ondersteunt Plantipp op het gebied van onder andere contractbeheer en vertalingen.
 • Stichting Sortimentstuin Harry van de Laar
  Een klein, maar erg leuk project voor FlexSupport was het begeleiden van de productie van plantnaambordjes in de Sortimentstuin. De Sortimentstuin is een aantal jaar geleden geheel nieuw ingericht en het resultaat is fantastisch. Veel bedrijven nemen deel aan deze tuin en laten hier hun mooiste en nieuwste planten zien.

Op LinkedIn kunt u het volledige overzicht bekijken.